Öko-építési naplónak indult, egyelőre másfél éves adminisztrációs vesszőfutásként ölt formát. Örülök, hogy legutóbbi írásomban sikerült újra letisztázni a célkitűzést, mert most szépen beérett a következő lépés is. Megosztom tehát időrendi sorrendben:

Röviden összefoglalva ott tartunk, hogy az oszlopsorral kijelölt baloldali telekhatártól kb 10m-re lehetne az építmény széle (8.5m-t kér a Főépítészi iroda, 2-3m a digitális térképezés hibája). Ezzel csupán annyi baj van, hogy előzetesen is jártam a Főépítészi irodán, nem erről volt szó… Az eredmény az, hogy a jurta a meredek hegyoldalba kényszerülne, azt pedig lapos területen szokás építeni.

Halvány sárgával megerősítve a jurta köre. Attól jobbra a sűrű szintvonalak a meredek dolmboldalt jelzik. Annak az alja, tovább jobbra pedig már NATURA2000 terület…

Kíváncsi vagyok, hogy a nyilvánosság fénye hogyan hat azokra az ügyekre, amelyek idáig látszólag ellenem dolgoztak. El tudom engedni ezt az egészet, de valahol mélyen bízom abban, hogy sikerül inkább megvalósítani.