Volt egy ötlet, hogy talán érdemes lenne egy olyan szolgáltatást elindítani, ami digitális lenyomatokat hagy örökségül megbízóktól örökösöknek. Fotók, videók, dokumentumok. Kényelmes a felhő, amíg működik, de ha egyszer beüt a ‘ménkű’, mindenki egyszerre kezd el kapkodni, és a helyzet csak rosszabb lesz. Tehát akár lehetne is létjogosultsága egy biztonságos, többlépcsős digitális értékmegőrzőnek, de ez alapvetően egy másik történet.

Az érett meg bennem, hogy ki kell állnom az ügyünkért. A fiamnak egészséges, természetközeli otthont fogok építeni, amíg van erőm küzdeni érte. Úgy adta az Élet, hogy kőkemény próbatételek sora vezethet célhoz, de bele kell állnom: a fiamnak példát is mutatok, és ha nekem már így alakult, másoknak fogok segíteni, hogy legyen könnyebb az otthonteremtés!

Küzdelmem eszközei az összefogásba vetett bizalom és a nyilvánosság fénye, melyet digitális örökségül a fiamnak lenyomatolok, amikor megörökítem a helyzetet lépésről-lépésre.

Ezen az oldalon tehát időrendi sorrendben publikálni fogom az építkezésünket befolyásoló eseményeket, ahogy időm engedi.