Figyeltem már magamban egy ideje a várakozást, láttam jönni és növekedni. Nem tettem semmit vele, csak vártam tovább. Közben érvelgettem az építésznek, hogy tartsuk az elképzelt irányt. Némi huzavona után ez a harmadik verzió, és az első olyan, ami összecseng az eredeti elképzeléseimmel. Indulunk hát.

Télen fogalmazódott meg, hogy kenderbetonjurtát építsünk Zsigivel, Zsiginek. Legyen egy igazi természetközeli otthona! Van még 5-10 éve, míg önálló lesz, ismertessük meg vele a természetes létet.

Lassan őrölnek a malmok, de szerencsére őrölnek, így most már lassan az engedélyezési terveket kell benyújtani. Arra gondoltam ezzel kapcsolatosan, hogy megosztom a terveket, és akit érdekel a téma, nyomon-követheti és hozzáteheti gondolatait, ötleteit, esetleg aggályait. Van bennem egy mély meggyőződés, hogy jó lesz ez a dolog, de akkor igazán a legjobb, ha a témában együttműködő közösségként többen tesszük hozzá a magunk szempontjait. Mert a kenderbetonjurtában az szép, hogy a világ kerek! Mindenkié más és mégis egy-forma!

Várom tehát megjegyzéseiteket. A piros vonaltól balra elvileg nem nagyon lehet ablak csak spec feltételekkel, mert közel az út. De a nyílászárók végleges elrendezése még odébb van… és az az út se út valójában..